Barbecuepakketten

Heb je liever zelf de touwtjes in handen en ben je vooral op zoek naar goed eten? Boer Catering verzorgt complete barbecuepakketten met heerlijke dagverse producten, gemakkelijk én lekker! De barbecuepakketten bevatten barbecuevlees, -vis of -groentes en zijn altijd inclusief; huisgemaakte salades, sauzen, brood & smeersels. Het complete aanbod vind je bij BBQ pakketten, in de webshop!

Veel barbecuepakketten zijn al te bestellen vanaf 4 personen, maar wil je een compleet barbecuepakket inclusief (gas)barbecue, borden, bestek en benodigdheden, kortom dat alles bevat voor een complete BBQ? Dan zijn de BBQ pakketten ALL-IN echt iets voor jou!

All-in BBQ pakket

Het ALL-IN pakket is al mogelijk vanaf 20 personen en werkt al volgt:

  • Stap 1: Maak een keuze uit 1 van de heerlijke barbecue pakketten.
  • Stap 2: Keuze gemaakt, plaats jouw bestelling online of neem telefonisch contact met ons op.
  • Stap 3: Op de afgesproken datum wordt het barbecue pakket met alle toebehoren bezorgd op jouw adres of kan worden opgehaald in onze cateringwinkel.
  • Stap 4: Geniet met je gasten van de heerlijke BBQ
  • Stap 5: Tijd voor de afwas. Natuurlijk hoef je geen tijd te besteden aan de afwas. Dit doen wij voor jou! De vuile materialen worden op de afgesproken datum weer opgehaald of kunnen worden teruggebracht.

Grotere groep?


Ben je met een grotere groep? Dan krijg je ook eeen grotere barbecue of meerdere barbecues. Zo maken wij het barbecueen zo gemakkelijk mogelijk. In elke groep zijn er vast en zeker een aantal barbecuemasters te vinden die het leuk vinden om te barbecueen, betreft het een teambuilding of een gewoon een middag/ avond gezelligheid? Rouleer dan met elkaar en check wie de lekkerste burger kan bakken!

Compleet verzorgde barbecue

Ga je een barbecue organiseren en wil je helemaal ontzorgd worden in het organiseren? Bijvoorbeeld voor jouw bedrijfsbarbecue, buurtbarbecue, verenigingsbarbecue of een barbecue voor kleine of grote groepen? Boer Catering kan jouw barbecue volledig van A-Z verzorgen. Zaken als de op- en afbouw van het ALL-IN pakket, levering van partymaterialen, dranken en benodigde koeling. Laat Boer Catering het regelen en je hoeft er niet meer naar om te kijken.

Hoe wil je dit regelen

Bij Boer kun je het op meerdere manieren regelen. Je kunt ervoor kiezen om alles zelf te regelen. Bestel dan direct alles wat je nodig hebt in onze webshop. Liever alles uitbesteden, laat het dan regelen.

Een selectie van onze BBQ producten

Het complete assortiment vindt je in de webshop.

16,95 p.p.
v.a. 19,50 p.p.
14,95 p.p.
v.a. 16,95 p.p.

Diverse BBQ pakketten

Vegetarische BBQ

Een dagje zonder vlees of ben je vegetarier, ook dan kan je heerlijk barbecueen met Boer Catering. Gemarineerde groentespies, gepofte maiskolf of een gemarineerde puntpaprika, het smaakt extra lekker vanaf de barbecue. Met passende vegetarische salades en garnituren is er een compleet vegetarisch BBQ pakket te bestellen.

Vis BBQ

Gaat jouw liefde voor barbecue verder dan de Angus burger of kipsteak alleen en lust je ook graag een gerecht uit de zee? Bekijk dan eens onze BBQ Pakketten Vis! Heerlijke visgerechten voor op de BBQ zoals een spies van gamba’s, zalmmootjes en vispakketjes, met bijpassende salades als zalmsalade, pastasalade en tonijnsalade. Wij hebben aan alles gedacht voor jouw als visliefhebber.

Kinder BBQ

Wij denken ook graag met je mee voor de kinderen, daarom vindt je ook een speciaal barbecuepakket voor kinderen in ons aanbod. Het BBQ pakket Kids bevat toegankelijke barbeucegerechtjes zoals een lekker kipsateetje, hamburger, spiesje van marsmallows en natuurlijk een extra verrassing voor de kids. 

Halal BBQ

Boer Catering biedt ook een heerlijk halal barbecuepakket vanaf vier personen. BBQ Pakket Halal bevat halal kipsaté, halal shaslickspiesjes, halal burgers en meer. Ook het ALL-IN pakket is mogelijk in halal. Ook gemakkelijk te bestellen in de webshop! 

 

BBQ ZELF SAMENSTELLEN

Zou je graag zelf een barbecuepakket willen samenstellen? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Bekijk rustig onze BBQ-pakketten, combineer en noteer wat jij wilt terug zien in je samengestelde BBQ-pakket en neem dan contact met ons op! Je krijgt dan een voorstel voor je eigen samengestelde BBQ-pakket! 

Maak jouw BBQ compleet met Boer Catering!

Verhuurmaterialen of dranken nodig om jouw barbecue compleet te maken? Van (sta)tafels tot partytenten en van gevulde koelkasten tot een complete (ijs)bar, bij ons is het allemaal mogelijk. Neem voor een complete invulling contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring voorzien wij jouw graag van het juiste advies. Wil je bijvoorbeeld een barbecue in Westland, barbecue in Rotterdam of een BBQ in Den Haag organiseren? Onze barbecuecatering komt in geheel Zuid-Holland en wij staan graag voor je klaar!