Lunchschalen 

Organiseer je een lunch en ben je op zoek naar diverse soorten lunchschalen? Boer Catering neemt je deze zoektocht uit handen. Ons assortiment bevat veel verschillende verse broodjes die je niet wilt missen! We bieden diverse lunchschalen aan met zowel broodjes als sandwiches en wraps. Omdat smaken verschillen en wellicht een lunchschaal te veel is voor het aantal mensen wat aanwezig is, zijn onze broodjes ook los per stuk te bestellen. Dit kan gemakkelijk via onze webshop. Heeft u een andere wens? Neem dan contact op.

Lunch- en brunchbuffetten

Liever iets meer keuze hebben tijdens jouw door ons georganiseerde lunch? Snappen we helemaal! Ook dan staan we garant voor een uitgebreide en verse lunch. Of brunch natuurlijk, voor de liefhebbers. Kies je voor een rijkelijke brunch buffet voorzien van lekkere koude gerechten, versgebakken broodsoorten, diverse luxe vleeswaren, verse ambachtelijke salades en passende warme gerechten? Of laat je je verrassen door onze Bourgondisch brunch. Het kan allemaal bij Boer Catering! 

High Tea / Luxe lunch

High Tea organiseren? Gezelligheid staat centraal maar je wilt natuurlijk ook heerlijk kunnen genieten van lekkere gerechtjes. Laten deze lekkere gerechtjes nu net de basis zijn van onze High Tea. Met een mix van luxe mini broodjes, mini wraps en mini sandwiches, zoetigheid, salade en een verse smoothie hebben wij een mooie gevarieerde High Tea. Gepresenteerd op stoere houten planken of op gezellige etageres is ook aan de presentatie gedacht! Wist je al dat de High Tea /Luxe lunch vanaf 2 personen te bestellen is?  

Hoe wil je dit regelen

Bij Boer kun je het op meerdere manieren regelen. Je kunt ervoor kiezen om alles zelf te regelen. Bestel dan direct alles wat je nodig hebt in onze webshop. Liever alles uitbesteden, laat het dan regelen.

Een selectie van onze broodjesservice

Het complete broodjes assortiment vindt je in de webshop.

4,25 p.st.
3,25 p.st.
2,60 p.st.

Luxe belegde broodjesservice

Laat jouw broodjes of lunch verzorgen en bezorgen op het bedrijf door Boer Catering! Onze broodjesservice staat bekend om de verse ingredienten, het uitgebreide assortiment en luxe bereide broodjes. Maar ook om de extra service die wij bieden! Wil je zo af en toe genieten van onze broodjes dan kunnen deze eenvoudig besteld worden in de webshop. Heb je dagelijks broodjes nodig? Dan werken wij op basis van gemaakte afspraken zoals; levertijden, eigen broodjesassortiment, presentatie en dieetwensen. Ben je op zoek naar een verse lunch, broodjesschaal, brunch of lunchschaal? Bekijk dan eens de lunchmogelijkheden in onze webshop. Wil je een dagelijkse bedrijfscatering, kijk dan ook eens bij Flexibele Kantine of neem contact met ons op!

Boer Catering; de beste keuze voor uw broodjesservice

Boer Catering is al jaren hét cateringbedrijf in het Westland en omstreken, zoals Rotterdam, Vlaardingen, Rijswijk en Den Haag. Inmiddels werken we door heel Zuid-Holland en is Boer Catering toch al wel een begrip geworden in de regio. Wat uw wens betreft catering ook is, wij staan voor u klaar!