Kerstbuffetten & Kerstbrunch

Gezellig Kerst vieren met familie,vrienden of collega's. Boer Catering heeft ook dit jaar weer smaakvolle kerstbuffetten samengesteld. Of je nu met een groot of klein gezelschap bent, er zijn al kerstbuffetten te bestellen vanaf 4 personen. Een luxe koud & warm kerstbuffet of een mooie kerstbrunch met een afsluitend kerstdessert, het zijn een aantal smaakvolle mogelijkheden. 

Kerstgourmet

Gourmetten met de familie is al jaren een veel gekozen invulling tijdens de Kerstdagen. Boer Catering heeft een mooi compleet samengesteld gourmetpakket. Het complete gourmetpakket Kerst bestaat uit heerlijk gourmetvlees, ambachtelijke salades, groentes, sausjes, stokbrood en kruidenboter.

Kerstsalades

Onze ambachtelijke salades zijn al jaren een feestje op de kersttafel en natuurlijk ook dit jaar weer te bestellen voor tijdens de kerstdagen.

Werkwijze

Voor tijdens de kerstdagen (23,24,25,26 december) bieden wij een aangepast assortiment. Voor dit volledige assortiment verwijzen wij je graag naar de webshop. Wellicht kan je niet wachten om te bestellen maar lees eerst even de toelichting "2023 Kerst" in de webshop. Hierin staat de werkwijze omschreven met daarbij de aangepaste openingstijden en afhaaltijden.

Kerstcatering voor bedrijven

Rondom de feestdagen verzorgen wij voor ook kerstcatering voor bedrijven. Dit kan zijn een vroeg kerstontbijt, een mooie kerstbrunch of smakelijk kerstbuffet maar ook de complete kerstaankleding of verzorging van de kerstborrel behoort tot de mogelijkheden. Wil je extra informatie, neem dan contact met ons op!

Hoe wil je dit regelen

Bij Boer kun je het op meerdere manieren regelen. Je kunt ervoor kiezen om alles zelf te regelen. Bestel dan direct alles wat je nodig hebt in onze webshop. Liever alles uitbesteden, laat het dan regelen.

Kerst mogelijkheden van Boer Catering

Voor de kerstdagen (23,24,25,26 december) kan er alleen een keuze worden gemaakt uit ons samengestelde kerstassortiment. De dagen voor Kerst kan er uiteraard ook een keuze worden gemaakt uit het complete assortiment. Wat je ook zoekt; een rijkelijk kerstbuffet, mooie kerstbrunch, een zakelijk kerstontbijt, ambachtelijke kerstsalades, desserts, gourmetschotel of een winterBBQ wij kunnen vast en zeker iets voor je betekenen. In de webshop vindt je ons complete cateringoverzicht. Liever zelf een buffet, lunch of diner samenstellen neem dan contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Catering voor bedrijven

Kerst vieren, het nieuwe jaar starten met een gezamelijk nieuwjaarsontbijt of nieuwjaarsborrel. Boer Catering neemt de complete verzorging hiervan graag uit handen. Met een passend advies en een voorstel op maat zorgen wij dat de catering aansluit bij uw wensen.