Catering Den Haag

Catering Den Haag

Boer Catering in Den Haag. Al jaren de lekkerste cateraar voor jouw buffet, lunch, hapjesschaal, diner, salades, BBQ of events.

REGIO DEN HAAG EN OMGEVING


Een smakelijk buffet voor thuis of een goed verzorgde zakenlunch? Boer Catering levert zakelijke of particuliere catering voor ieder event of gelegenheid in Den Haag en omgeving. Zo verzorgden wij o.a. luxe BBQ-pakketten in Madestein maaltijden en lunches bij de Uithof, hapjesschalen en verse broodjes aan de Escamplaan en Erasmusweg, een compleet diner in Loosduinen en rijkelijke buffetten in Kijkduin, Scheveningen, Wateringense Veld. Wij bieden onder andere een gevarieerd assortiment barbecuepakketten, lunchschalen en huisgemaakte buffetten. Een Italiaans buffet met pastasalade, luxe high tea lunch, Spaans buffet, Bourgondisch buffet met spareribs of een BBQ met vlees, vis en groentes, zijn slechts enkele voorbeelden.

Bij Boer Catering kan je terecht voor jouw complete cateringinvulling. Met een gevarieerd cateringassortiment, samengesteld uit verse ingredienten en ambachtelijke producten kunnen wij zorgen voor een smaakvolle en passende invulling. Heb jij de taak om de jaarlijkse klantendag te verzorgen of het bedrijfsfeest? Wil je hapjes bestellen? Wil je een statafel huren of servies huren? Heb jij een zakelijke broodjeslunch of buffet aan huis nodig? Bij Boer Catering kan je terecht voor al jouw catering, events en partyverhuur. Wij kunnen natuurlijk jouw catering, gourmet of BBQ van A tot Z verzorgen in Den Haag. Ideaal toch? Wij bezorgen niet alleen in Den Haag, bekijk hier onze overige bezorglocaties !

CATERING AFHALEN OF BEZORGEN IN DEN HAAG


Bij Boer Catering kan je ervoor kiezen om jouw bestelde catering, hapjesschaal, buffet, lunch of BBQ te laten bezorgen of af te halen in onze cateringwinkel. Bij bezorging kies je voor gemak van de totale ontzorging. Op de afgesproken datum wordt jouw catering thuisbezorgd of op het gewenste zakelijke adres in Den Haag. Liever jouw bestelling afhalen? Dat is natuurlijk mogelijk. Wij zorgen dat de catering netjes en zoals afgesproken voor je klaar staat in onze cateringwinkel! 

OVER BOER CATERING


Boer Catering is een modern cateringbedrijf waar je terecht kunt voor al jouw catering, events & verhuur. Met een vers en ambachtelijk assortiment verzorgen wij dagelijks de catering voor zakelijke en particuliere klanten in Den Haag. Bestellen kan eenvoudig via onze webshop. Heb je een event te organiseren, een gelegenheid waarbij je compleet ontzorgt wil worden of wil je gewoon een goed advies, neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze cateringwinkel! Je bent van harte welkom!

Neem direct contact met ons op over de mogelijkheden

Bestel direct Laat het regelen

Contact

Nassaustraat 13
2676 AX Maasdijk
info@boercatering.nl