Catering Maasland

Catering Maasland

Boer Catering in Maasland. Al jaren de lekkerste cateraar voor jouw buffet, BBQ, lunch, buffet, broodjes, salade of events.

REGIO MAASLAND

Een rijkelijk buffet voor thuis of een goed verzorgde lunch voor op het werk? Boer Catering levert catering voor iedere gelegenheid of event in Maasland en omgeving, zowel voor de zakelijke markt als particulier. Zo verzorgden wij o.a. buffetten aan de Gaag, compleet verzorgde barbecuepakketten aan de Hofsingel en om liggende sportverenigingen, hapjesschalen aan de Commandeurskade en kantinecatering aan de Herenwerf. Wij bieden onder andere een gevarieerd assortiment barbecuepakketten en huisgemaakte buffetten. Een Luxe koud & warm buffet met pastasalade, Tapas buffet met Spaanse hapjes, Luxe BBQ-pakket of een Koud buffet met vegetarische salade zijn slechts enkele voorbeelden.

Bij Boer Catering kan je terecht voor jouw complete cateringinvulling. Met een gevarieerd cateringassortiment, samengesteld uit verse ingredienten en ambachtelijke producten kunnen wij zorgen voor een smaakvolle invulling. Heb jij de taak om het bedrijfsfeest te organiseren of de jaarlijks terugkerende bedrijfsbarbecue? Wil jij je verjaarsdagfeest eens onbezorgd vieren? Wil je een statafel huren of een partytent huren? Heb jij een rijkelijke lunch of buffet aan huis nodig? Bij Boer Catering kan je terecht voor al jouw catering, events en partyverhuur. Wij kunnen natuurlijk jou catering of BBQ van A-Z verzorgen in Maasland. Dat is toch ideaal?

CATERING AFHALEN OF BEZORGEN IN MAASLAND

Bij Boer Catering kan je ervoor kiezen om jouw catering, BBQ-pakket, lunch, tapas, salade, hapjesschaal of buffet te laten bezorgen of af te halen in onze cateringwinkel. Bij bezorging kies je voor gemak van de totale ontzorging. Op de afgesproken datum wordt jouw catering thuisbezorgd of op het gewenste zakelijke adres in Maasland. Liever jouw bestelling afhalen? Dat is natuurlijk mogelijk. Via de Westgaag, Coldenhovelaan of A20 afslag Maasdijk, ben je er binnen enkele minuten. Wist je dat we ook buiten Maasland cateren, bekijk hier onze overige bezorglocaties!

OVER BOER CATERING

Boer Catering is een modern cateringbedrijf waar je terecht kunt voor al jouw catering, events & verhuur. Met een vers en ambachtelijk assortiment verzorgen wij dagelijks de catering voor zakelijke en particuliere klanten in Maasland. Bestellen kan eenvoudig via onze webshop. Heb je een event te organiseren of wil je gewoon een goed advies, neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze cateringwinkel!

Neem direct contact met ons op over de mogelijkheden

Bestel direct Laat het regelen

Contact

Nassaustraat 13
2676 AX Maasdijk
info@boercatering.nl