Catering Maassluis

Catering Maassluis

Boer Catering in Maassluis. Al jaren de lekkerste cateraar voor jouw BBQ, lunchschalen, buffet, broodjes, salades of events.

Regio Maassluis


Een rijkelijk buffet voor thuis of een goed verzorgde lunch voor op het werk? Boer Catering levert catering voor iedere gelegenheid of event in Maassluis en omgeving, zowel voor de zakelijke markt als particulier. Zo verzorgen wij o.a. zakelijke lunches aan de Vlaardingsedijk, complete events aan de Elektraweg, verse broodjes en salades in Oud Maassluis, complete barbecuepakketten in 1 van de wijken gelegen aan Het Scheur, buffetten aan de Industrieweg en nieuwbouw events in Wilgenrijk. Wij bieden onder andere een gevarieerd assortiment barbecuepakketten en huisgemaakte buffetten. Een Luxe koud & warm buffet met pastasalade, Chinees buffet met huisgemaakte sate, Luxe BBQ-pakket of een Koud buffet met huzarensalade zijn slechts enkele voorbeelden.

Bij Boer Catering kan je terecht voor jouw complete cateringinvulling. Met een gevarieerd cateringassortiment, samengesteld uit verse ingredienten en ambachtelijke producten kunnen wij zorgen voor een smaakvolle invulling. Heb jij de taak om het bedrijfsfeest te organiseren of de jaarlijks terugkerende bedrijfsbarbecue? Wil jij je verjaarsdagfeest eens onbezorgd vieren? Wil je een statafel huren of een partytent huren? Heb jij een rijkelijke lunch of buffet aan huis nodig? Bij Boer Catering kan je terecht voor al jouw catering, events en partyverhuur. Wij kunnen natuurlijk jou catering of BBQ van A-Z verzorgen in Maassluis. Ideaal toch?

Catering afhalen of bezorgen in Maassluis


Bij Boer Catering kan je ervoor kiezen om jouw catering, lunch, barbecuepakket, salades, hapjesschaal of buffet te laten bezorgen of af te halen in onze cateringwinkel. Bij bezorging kies je voor gemak van de totale ontzorging. Op de afgesproken datum wordt jouw catering thuisbezorgd of op het gewenste zakelijke adres in Maassluis. Liever jouw bestelling afhalen? Dat is natuurlijk mogelijk. Even de Westlandseweg afrijden of vanaf de A20 afslag Maasdijk en je bent er binnen enkele minuten. 

Over Boer Catering


Boer Catering is een modern cateringbedrijf waar je terecht kunt voor al jouw catering, events & verhuur. Met een vers en ambachtelijk assortiment verzorgen wij dagelijks de catering voor zakelijke en particuliere klanten in Maassluis. Bestellen kan eenvoudig via onze webshop. Heb je een event te organiseren of wil je gewoon een goed advies, neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze cateringwinkel!

Neem direct contact met ons op over de mogelijkheden

Bestel direct Laat het regelen

Contact

Nassaustraat 13
2676 AX Maasdijk
info@boercatering.nl