Catering Schipluiden

Catering Schipluiden

Boer Catering in Schipluiden. Al jaren de lekkerse cateraar voor jouw BBQ, hapjesschaal, lunch, salade, diner, catering of event.

CATERAAR REGIO SCHIPLUIDEN


Een smaakvol buffet voor thuis of een mooie representatieve zakenlunch? Boer Catering levert catering voor iedere gelegenheid of event in Schipluiden en omgeving, zowel voor de particulier als zakelijke markt. Zo verzorgden wij o.a. Buffetten aan de van Wijklaan, barbecuepakketten aan de Gaagweg, lunches in het centrum nabij het Museum, complete cateringverzorging aan de Zouteveenseweg en events aan de Tiendweg. Wij bieden onder andere een gevarieerd assortiment buffetten en themabuffetten. Een luxe koud en warm buffet de Glazenstad, Italiaans buffet met o.a. pastasalade, Chinees buffet, bourgondisch buffet of een BBQ met vlees, vis en vegetarisch gerechten zijn enkele veel gekozen voorbeelden.

Bij Boer Catering kan je terecht voor jouw complete cateringinvulling. Met een compleet cateringassortiment, samengesteld uit verse ingredienten en huisgemaakte producten, kunnen wij zorgen voor een smaakvolle invulling. Ga jij binnenkort trouwen of je verjaardag vieren? Heb je een zakenlunch of buffet aan huis nodig? Wil je een partytent huren of statafel huren? Bij Boer Catering kan je terecht voor al jouw gelegenheden, events en partyverhuur. Wij kunnen jouw catering of BBQ van A tot Z verzorgen in Schipluiden. Wel zo ideaal toch?

CATERING AFHALEN OF BEZORGEN IN SCHIPLUIDEN


Bij Boer Catering kan je ervoor kiezen om jouw catering, buffet, hapjesschaal of BBQ te laten bezorgen of af te halen in onze cateringwinkel. Bij bezorging kies je voor gemak van de totale ontzorging. Op de afgesproken datum wordt jouw bestelling thuisbezorgd of op het gewenste zakelijke adres in Schipluiden en omgeving. Liever de bestelling afhalen? Ook dat is mogelijk! Ben je in de buurt van onze cateringwinkel en wil je zien waar jouw cateringproducten bereid worden, kom dan langs. Je bent van harte welkom!

OVER BOER CATERING


Boer Catering is een modern cateringbedrijf waar je terecht kunt voor al jouw catering, events & verhuur. Met een vers en ambachtelijk assortiment verzorgen wij dagelijks de catering voor zakelijke en particuliere klanten in Schipluiden en omgeving. Bestellen kan gemakkelijk via onze webshop. Heb je een event te organiseren, een gelegenheid dat extra aandacht verdiend of wil je gewoon een goed adviesgesprek, neem dan gerust contact met ons op!

Neem direct contact met ons op over de mogelijkheden

Bestel direct Laat het regelen

Contact

Nassaustraat 13
2676 AX Maasdijk
info@boercatering.nl