Catering Westland

Catering Westland

THUIS OF ZAKELIJKE CATERING IN REGIO WESTLAND

Een smakelijk buffet voor thuis of een goed verzorgde zakenlunch? Boer Catering levert zakelijke of particuliere catering voor ieder event of gelegenheid in het gehele Westland en omgeving. Zo verzorgden wij o.a. verse maaltijden en traiteur gerechten in Naaldwijk, complete barbecuepakketten in 's-Gravenzande, overwerkmaaltijden in Honselersdijk, hapjesschalen in Monster, buffetten in De Lier, events in Kwintsheul, gourmetschotels in Poeldijk, diners in Ter Heide, ambachelijke salades in Heenweg en verse broodjes in Maasdijk. Wij bieden onder andere een gevarieerd assortiment barbecuepakketten, lunchschalen en huisgemaakte buffetten. Een BBQ Surf & Turf, lunchschaal met verse broodjes of een luxe koud & warm buffet de Glazenstad met vegetarische gerechten zijn slechts enkele voorbeelden.

Bij Boer Catering kan je terecht voor jouw complete cateringinvulling. Met een gevarieerd cateringassortiment, samengesteld uit verse ingredienten en ambachtelijke producten kunnen wij zorgen voor een smaakvolle invulling. Heb jij de taak om een BBQ of bedrijfsfeest te organiseren? Ga jij je verjaardagsfeest of jubileum vieren? Wil je een statafel huren of partytent huren? Heb jij een zakelijke lunch of buffet aan huis nodig? Bij Boer Catering kan je terecht voor al jouw catering, events en partyverhuur. Wij kunnen natuurlijk jou catering, event of BBQ van A tot Z verzorgen in het hele Westland! Dat is toch ideaal?

CATERING AFHALEN OF BEZORGEN IN WESTLAND

Bij Boer Catering kan je ervoor kiezen om jouw bestelde catering, lunchschaal, hapjesschaal, barbecuepakket, salade of buffet te laten bezorgen of af te halen in onze cateringwinkel. Bij bezorging kies je voor gemak van de totale ontzorging. Op de afgesproken datum wordt jouw catering thuisbezorgd of op het gewenste zakelijke adres in de regio Westland. Liever jouw bestelling afhalen? Dat is natuurlijk mogelijk. Wij zorgen dat de catering netjes en zoals afgesproken voor je klaar staat in onze cateringwinkel! Wij zijn gelegen in gemeente Westland dus kom gerust langs! Wij bezorgen ook buiten Westland, bekijk hier onze overige bezorglocaties.

OVER BOER CATERING

Boer Catering is een modern cateringbedrijf waar je terecht kunt voor al jouw catering, events & verhuur. Met een vers en ambachtelijk assortiment verzorgen wij dagelijks de catering voor zakelijke en particuliere klanten in het hele Westland. Bestellen kan eenvoudig via onze webshop. Heb je een event te organiseren, een gelegenheid waarbij je compleet ontzorgt wil worden of wil je gewoon een goed advies, neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze cateringwinkel! Je bent van harte welkom!

Neem direct contact met ons op over de mogelijkheden

Bestel direct Laat het regelen

Contact

Nassaustraat 13
2676 AX Maasdijk
info@boercatering.nl