Ambachtelijke salades

Boer Catering biedt een ruim assortiment catering met ambachtelijke salades. Wij maken onze salades speciaal voor u op maat en zijn rijkelijk gegarneerd met heerlijke verse producten. De basis van Boer Catering is gelegd met het bereiden verse salades. Tot oktober 2021 was de naam Boer Salades, vanwege het bredere versaanbod en de complete cateringactiviteiten is besloten om verder te gaan als Boer Catering. De naam is dan wel veranderd, het recept en de verse kwaliteit zijn onveranderd gebleven!

Verse vissalades

Naast dat wij het complete plaatje voor u kunnen regelen en u helemaal kunnen ontzorgen, kunt u natuurlijk helemaal zelf bepalen welke soorten salades op tafel komen te staan. Zo is er ook ruime keuze uit onze huisgemaakte vissalades met bijvoorbeeld zalmsalade of hors-d'oeuvre, de luxe vissalade.

Heerlijke vleessalades

Bent u meer fan van vleessalade? Ook voor de vleesliefhebber bieden wij meer dan genoeg keuzemogelijkheden met bijvoorbeeld huisgemaakte kipsalade en vleessalade, door vele ook wel huzarensalade genoemd.

Vegetarische salade

Een dagje zonder vlees of bent u vegetariër, ook dan hebben wij een smakelijk ambachtelijke salade met natuurlijk passende garnituren.

Hoe wil je dit regelen

Bij Boer kun je het op meerdere manieren regelen. Je kunt ervoor kiezen om alles zelf te regelen. Bestel dan direct alles wat je nodig hebt in onze webshop. Liever alles uitbesteden, laat het dan regelen.

Een selectie van onze huisgemaakte salades

Het complete assortiment vindt je in de webshop.

4,50 p.p.
5,99 p.p.
7,95 p.p.
4,50 p.p.
4,50 p.p.
5,99 p.p.

Lekker vega

Ook voor de vegetariër in ons midden hebben wij heerlijke huisgemaakte en op ambachtelijke wijze bereide vegetarische salades beschikbaar. De ambachtelijke vegetarisch salade maar ook vegetarische pastasalade, fruitsalade, groene salades en couscoussalade zijn veel gekozen vegetarische salades.

 

Allergenen dieet

Volg je een allergenen dieet? Gluten-, noten- of lactosevrij? Ook dan zijn er passende mogelijkheden!

Verse salades van Boer Catering

Boer Catering, voorheen bekend als Boer Salades, is een vertrouwd adres voor overheerlijke salades. Met de ambachtelijke wijze van bereiden zorgen wij voor verse salades die je met veel plezier op je mooi gedekte tafel kunt serveren. De verse salades zijn ook veelal een onderdeel van onze huisgemaakte buffetten. De salades zijn los te bestellen als mooie opgemaakte saladeschalen maar kunnen ook onderdeel zijn in jouw gekozen buffet. De salades van Boer Catering zijn ideaal voor bij een gezellige feestavond, BBQ, lunch of buffet. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar salades in Westland, Den Haag of Rotterdam? Boer Catering ontzorgt je volledig met heerlijke catering en salades.