Jouw bouwevent verzorgd door Boer Catering

De catering op jouw bouwevent compleet door ons geregeld. Opening van jouw nieuwe bedrijfspand of woning, sleuteloverdracht, 1e paal slaan of de officiele opening met burgermeester en wethouder. Je wilt op zo’n moment toch alle tijd hebben voor jouw gasten? Schakel Boer Catering in en wij nemen de catering voor jouw bouwevent volledig uit handen. Ontvangst met koffie, thee en een receptiegebakje, proosten met een cava of champagne, borrelen met lekkere hapjes en einde van de middag een mooi buffet, zou zo maar eens de planning kunnen zijn. Een kaal bouwterrein? Geen probleem! Ook een volledig aangeklede tent of overkapping behoort tot de mogelijkheden!

Bouw event organiseren

Ben je op zoek naar catering voor jouw bouw event? Boer Catering kan zowel de hapjes, drankjes als aankleding verzorgen. Wij hebben een ruim cateringassortiment dat volledig kan aansluiten bij jouw bouwevent. Een schaal hapjes voor de rondgang, een gevulde koelkast met gekoelde drankjes of ben je op zoek bent naar barkrukken, statafels, heaters of partytenten; Boer Catering verzorgd het allemaal!

Hoe wil je dit regelen

Bij Boer kun je het op meerdere manieren regelen. Je kunt ervoor kiezen om alles zelf te regelen. Bestel dan direct alles wat je nodig hebt in onze webshop. Liever alles uitbesteden, laat het dan regelen.

Passende producten voor jouw Bouw Event

Het complete assortiment vindt je in onze webshop.

v.a. 19,50 p.p.
1,30 p.st.
2,25 p.st.
2,60 p.st.

Feest met Boer Catering

Boer Catering maakt jouw feest af met een compleet ontzorgde catering. Wat jouw wens betreft catering ook is, wij staan voor je klaar. Of het gaat om de ontzorging van het eten of het complete plaatje: Boer Catering heeft het allemaal.

Boer Catering: meer dan alleen catering voor jouw bouw event

Boer Catering verzorgd catering voor vele gelegenheden; denk aan onze partyservice voor events als bedrijfsfeesten, een jubileum, zakelijke bijeenkomst, verjaardag of afstudeerfeest. Wij bieden het complete plaatje, want ook voor verhuur van partyservice ben je bij ons aan het juiste adres. Onze verhuurartikelen zijn ook eenvoudig te reserveren in onze webshop.